Promoteq verkar som agent och distributör för ett stort antal världsledande företag som tillverkar försvars-, skydds- och säkerhetsprodukter.

Personlig Utrustning

På Promoteq har vi lång och gedigen erfarenhet och djupgående kunskap inom området personlig utrustning. Vi kan tillgodose era behov vad gäller allt ifrån uniformssystem och ballistiska kroppsskydd och hjälmar till taktiskt utrustning som lämpar för polis och militär såväl som den privata säkerhetsbranschen. Vi skapar fungerade och integrerade system för att er verksamhet ska få rätt utrustning för att utföra jobbet. Några av de tillverkarna vi arbetar med är Sordin, Hesco Armour, Ferro Concepts, Avon, High Speed Gear med flera.

Vapen & Ammunition

Promoteq levererar marknadsledande vapensystem, vapentillbehör och optik till Svenska och andra Europeiska myndigheter, säkerhetsföretag och återförsäljare. Vi kan leverera allt ifrån pistoler och karbiner till snabbskjutande kulsprutor och 40mm granatkastare samt tillbehör till ovan. Vi levererar även ammunition i alla kalibrar. Bland våra agenturer hittar ni Glock, Colt Canada, Magpul, Milkor, Profense, Steyr med flera.

             
Logga in